مراقب ایمیل های جعلی باشید.
انتظار این را داشته باشید که از هر ایمیل آشنا و یا ناآشنایی برای شما ایمیل فرستاده شود.
کارشناس پلیس فتا ناجا با بیان مطلب فوق افزود: اکنون با افزایش دانش کاربران اینترنت و همچنین بوجود آمدن راهکارهایی برای جعل و ایجاد مزاحمت در فضای مجازی، افرادی با استفاده از آدرس ایمیل های معتبر و به کمک ابزارهایی خاص اقدام به ارسال ایمیل به سایر کاربران می نمایند. از اینرو ممکن است ایمیلی از پلیس فتا و یا سایر شرکت ها، موسسات و یا بانک های معتبر برای شما ارسال شود و در آن، شما را تهدید و یا نسبت به انجام کاری ترغیب نمایند.
در اینصورت اولین اقدام قبل از انجام هر کاری بررسی صحت اطلاعات مندرج در آن ایمیل است بدین منظور لازم است تا با فرستنده ایمیل تماس برقرار کرده و صحت ایمیل را جویا شوید. درصورتیکه بدون حصول اطمینان از نیت فرستنده اقدامی انجام دهید ممکن است متضرر شده و امکان جبران ضرر برای شما وجود نداشته باشد.
اصلی ترین راه پیشگیری از به دام افتادن در اینگونه موارد توجه به این نکته می باشد: ایمیلی که در آدرس فرستنده آن نام ارگان و یا سازمان معتبری درج شده است لزوما واقعی نیست و حتما باید از صحت آن اطمینان حاصل نمود. در هشدارهای پلیس آینده برخی روش های تخصصی تشخیص ایمیل اصلی از غیر اصلی را به کاربران، آموزش خواهیم داد.